Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Veštine pregovaranja

150.00 
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

Akcija 4+1 gratis ( za tim od 5 ljudi, odobravamo popust od 20%)

Minimalan broj učesnika za održavanje treninga: 3;

Unapređenje veština pregovaranja, ličnog stila pregovaranja i primena alata i metoda za efikasno komuniciranje i uticanje na druge u pregovorima.

Adult + Veštine pregovaranja

1 x 150.00 €
+
Opcije plaćanja: Fizičko lice
NBI™ savetnik: Đorđe Maričić
1 x 199.00 € 100.00 €
Ukupna cena 349.00 €
Snižena cena 250.00 €
Uštedićete (28%) 99.00 €
Izaberite opcije

• Harvard model pregovaranja

• BATNA

• Uzroci konflikta u pregovaranju/prodaji

• Metode rešavanja konflikta

• Donošenje odluka

• Akcioni plan

Izuzetno motivisan preduzetnik i trener sa višegodišnjim iskustvom u kreiranju i izvođenju treninga za male i velike grupe ljudi u različitim industrijama. Dokazano uspešan u primeni obrazovnih teorija i metodologija za kreiranje, razvoj i izvođenje uspešnih trening programa.

Đorđe je diplomirao komunikologiju i nemački jezik na Betel koledžu u Kanzasu. Kreirao je i sproveo na desetine razvojnih programa i radionica u Srbiji, Austriji, Bosni i Hercegovini, SAD, Hrvatskoj i Mađarskoj, radeći sa vrhunskim menadžerima, timovima i liderima sa posebnim fokusom na komunikaciju. Rođen u Beogradu, živeo je i studirao u Austriji i SAD-u gde je i stekao diplomu.

Prvi je tržištu Srbije predstavio NBI™ psihometrijski alat koji meri preferencije u razmišljanju i jedan je od 7 NBI™ Master Trenera u Evropi, uključujući Tursku i Rusiju.

Kako je izgledao Đorđev preduzetnički put, možete da pogledate ovde.„One of the best training courses I've attended so far, completely focused on the participants.“
Napiši recenziju

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje