Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Individualne sesije sa Đorđem

Opis

Individualne sesije sa Đorđem su personalizovane i usmerene ka cilju koji klijent želi da postigne. Osećate potrebu za podrškom u definisanju konkretnih ciljeva, neophodnih veština za ostvarenje tih ciljeva i to u sigurnom okruženju, onda je ovakav pristup ličnom razvoju najbolji za vas, bez obzira na trenutnu poziciju u kompaniji.

Teme na kojima je Đorđe do sada radio sa svojim klijentima tokom individualnih sesija :

  1. Liderstvo
  2. Veštine komunikacije
  3. Nastup u medijima
  4. Veštine prezentovanja
  5. Prodaja
  6. Upravljanje prioritetima
  7. Pregovaranje
  8. Delegiranje


Program

Ovaj program osmišljen u vidu  individualnih coaching sesija, online ili uživo, u trajanju do 60 minuta. 

Vaši utisci

Your motivation and investment is extraordinary!
Djordje was an excellent communicator.
It's unbelievable how much it helped to go out of my denial phase. I keep having the image of that drawing you did in my challenging times.

Therefore, I want to say Thank You. I know it was your job to help, but it is beautiful to hear about such change isn't it?
Napiši recenziju

Coach

Izuzetno motivisan preduzetnik i trener sa višegodišnjim iskustvom u kreiranju i izvođenju treninga za male i velike grupe ljudi u različitim industrijama. Dokazano uspešan u primeni obrazovnih teorija i metodologija za kreiranje, razvoj i izvođenje uspešnih trening programa.

Đorđe je diplomirao komunikologiju i nemački jezik na Betel koledžu u Kanzasu. Kreirao je i sproveo na desetine razvojnih programa i radionica u Srbiji, Austriji, Bosni i Hercegovini, SAD, Hrvatskoj i Mađarskoj, radeći sa vrhunskim menadžerima, timovima i liderima sa posebnim fokusom na komunikaciju. Rođen u Beogradu, živeo je i studirao u Austriji i SAD-u gde je i stekao diplomu.

Prvi je tržištu Srbije predstavio NBI™ psihometrijski alat koji meri preferencije u razmišljanju i jedan je od 7 NBI™ Master Trenera u Evropi, uključujući Tursku i Rusiju.

Kako je izgledao Đorđev preduzetnički put, možete da pogledate ovde.Individualne sesije sa Đorđem

29,500.00 RSD
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

Cena podrazumeva individualnu koučing sesiju u trajanju do 60 minuta.

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje

Kupujete za svoj tim?