O nama

Vlasnik platforme Sve za razvoj je Agencija za komunikacije i odnose sa javnošću “Maverick Consulting”, Beograd – Rakovica, sa sedištem u ulici Vukasovićeva 20, 11090 Beograd – Rakovica, Matični broj: 62554789, PIB 107177017, koju zastupa direktor Đorđe Maričić, email adresa [email protected]

Misija Maverick Consulting je uspešan organizacioni razvoj naših partnera, unapređenje kvaliteta njihove komunikacije i zdrav život zaposlenih. Kroz doprinos razvoju poslovnih veština, bolju komunikaciju sa svim ciljnim javnostima i povećanje zadovoljstva zaposlenih pozitivno utičemo na ukupnu uspešnost klijentovog poslovanja.

Sa sedištem u Beogradu, naš međunarodni tim trenera je do sada najviše radio sa menadžerima širom CEE i SEE. Tim Maverick Consulting čine treneri profesionalnih veština, lekari, psiholozi, fitnes eksperti i nutricionisti, a tu su i stručnjaci iz oblasti komunikacije, reditelji, dizajneri, medijski profesionalci, prevodioci i lektori.

Posedujemo licence za jedinstvene i najsavremenije alate i metodologije za procenu i razvoj ličnih i poslovnih veština zaposlenih kao i ukupan organizacioni razvoj (AUTONOM TALENT®, NBI™). Brigu o korporativnom zdravlju vodimo kroz savete stručnjaka i ponudu rekreativnih programa za zaposlene.

Kako bi se veštine stečene na obuci brzo primenile u radnom okruženju, aktuelne teorije se u znatnoj meri nadopunjuju i pojačavaju iskustvenim aktivnostima, osmišljenim tako da olakšaju efikasno sticanje novih veština. Na treninzima negujemo prijatnu radnu atmosferu pogodnu za lični i profesionalni razvoj. Obuke se izvode na srpskom, engleskom ili nemačkom jeziku kako bismo se približili vašem poslovnom jeziku.

U Maverick Consulting shvatamo da je svaka kompanija jedinstvena i da ima različite potrebe, iz tog razloga nudimo klijetima mogućnost da izvođenje obuke prilagode sebi u sledećim oblastima:

Lokacija – u Vašem sedištu, kod nas ili van radnog mesta u bilo kom gradu/državi
Trajanje – poludnevni ili celodnevni kursevi, sa fleksibilnim brojem dana obuke
Sadržaj – slobodno izaberite šta treba vašoj kompaniji, kombinujte znanja i veštine koje nudimo a mi ćemo obezbediti uspešnu realizaciju
Ponosni smo što su nam partneri Lighthouse Organizational Development i AUTONOM TALENT® Consulting GmbH iz Beča, Austrije.