Online trening prodaje: Modul 5: Online prodajni sastanak

150 
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

*Akcija 4+1 gratis ( za tim od 5 ljudi, odobravamo popust od 20%)

Minimalan broj učesnika za održavanje treninga: 3;

Analiza trenutnih prodajnih praksi, sa fokusom na komunikaciju na svim dostupnim kanalima. Unapređenje veština postavljanja pitanja tokom prodajnog sastanka, kreiranje uputstava, korak po korak, kako bi se povećala verovatnoća da se ugovor zaključi. Izgradnja svesti da je svaki razgovor/sastanak, bez obzira na ishod, nova poslovna prilika/lekcija.

• Struktura online prodajnog sastanka
• Istraživanje novih vertikala
• Pristup potencijalnim kupcima – definisati ko nam je kupac i na koji način komunicirati sa njim
• Akcioni plan

Izuzetno motivisan preduzetnik i trener sa višegodišnjim iskustvom u kreiranju i izvođenju treninga za male i velike grupe ljudi u različitim industrijama. Dokazano uspešan u primeni obrazovnih teorija i metodologija za kreiranje, razvoj i izvođenje uspešnih trening programa.

Đorđe je diplomirao komunikologiju i nemački jezik na Betel koledžu u Kanzasu. Kreirao je i sproveo na desetine razvojnih programa i radionica u Srbiji, Austriji, Bosni i Hercegovini, SAD, Hrvatskoj i Mađarskoj, radeći sa vrhunskim menadžerima, timovima i liderima sa posebnim fokusom na komunikaciju. Rođen u Beogradu, živeo je i studirao u Austriji i SAD-u gde je i stekao diplomu.

Prvi je tržištu Srbije predstavio NBI™ psihometrijski alat koji meri preferencije u razmišljanju i jedan je od 7 NBI™ Master Trenera u Evropi, uključujući Tursku i Rusiju.

Kako je izgledao Đorđev preduzetnički put, možete da pogledate ovde.Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje