Online trening prodaje – Modul 4: Online prezentacija

150 
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

Akcija 4+1 gratis ( za tim od 5 ljudi, odobravamo popust od 20%)

Minimalan broj učesnika za održavanje treninga: 3;

Analiza efikasnosti postojećih kanala komunikacije i definisanje idealnih. Nakon toga definišemo i dalje razvijamo veštine komunikacije i prezentacije, prilagođene svakom kanalu.

• Online kanali komunikacije
• Najpouzdaniji i najsigurniji kanali komunikacije
• Rešenja za bolje online prezentacije
• Tehničke smernice za uspostavljanje online sastanka/prezentacije koristeći specifična rešenja
• Akcioni plan

Izuzetno motivisan preduzetnik i trener sa višegodišnjim iskustvom u kreiranju i izvođenju treninga za male i velike grupe ljudi u različitim industrijama. Dokazano uspešan u primeni obrazovnih teorija i metodologija za kreiranje, razvoj i izvođenje uspešnih trening programa.

Đorđe je diplomirao komunikologiju i nemački jezik na Betel koledžu u Kanzasu. Kreirao je i sproveo na desetine razvojnih programa i radionica u Srbiji, Austriji, Bosni i Hercegovini, SAD, Hrvatskoj i Mađarskoj, radeći sa vrhunskim menadžerima, timovima i liderima sa posebnim fokusom na komunikaciju. Rođen u Beogradu, živeo je i studirao u Austriji i SAD-u gde je i stekao diplomu.

Prvi je tržištu Srbije predstavio NBI™ psihometrijski alat koji meri preferencije u razmišljanju i jedan je od 7 NBI™ Master Trenera u Evropi, uključujući Tursku i Rusiju.

Kako je izgledao Đorđev preduzetnički put, možete da pogledate ovde.Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje