Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Online trening prodaje – Modul 1: Komunikacija i preferencije u razmišljanju

Opis

Akcija 4+1 gratis ( za tim od 5 ljudi, odobravamo popust od 20%)

Minimalan broj učesnika za održavanje treninga: 3;

Upoznavanje sa stilovima komunikacije u skladu sa preferencijama u razmišljanju, koje su jedinstvene kod svakog pojedinca. Istovremeno, utvrđivanje stilova komunikacije koji su najbolji za nas, kako se efikasno prilagoditi sagovorniku.

Program

• Šta su preferencije u razmišljanju

• Preferencije u razmišljanju i komunikacija

• Samoprocena

• Primena

Vaši utisci

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju

Trener

Izuzetno motivisan preduzetnik i trener sa višegodišnjim iskustvom u kreiranju i izvođenju treninga za male i velike grupe ljudi u različitim industrijama. Dokazano uspešan u primeni obrazovnih teorija i metodologija za kreiranje, razvoj i izvođenje uspešnih trening programa.

Đorđe je diplomirao komunikologiju i nemački jezik na Betel koledžu u Kanzasu. Kreirao je i sproveo na desetine razvojnih programa i radionica u Srbiji, Austriji, Bosni i Hercegovini, SAD, Hrvatskoj i Mađarskoj, radeći sa vrhunskim menadžerima, timovima i liderima sa posebnim fokusom na komunikaciju. Rođen u Beogradu, živeo je i studirao u Austriji i SAD-u gde je i stekao diplomu.

Prvi je tržištu Srbije predstavio NBI™ psihometrijski alat koji meri preferencije u razmišljanju i jedan je od 7 NBI™ Master Trenera u Evropi, uključujući Tursku i Rusiju.

Kako je izgledao Đorđev preduzetnički put, možete da pogledate ovde.Preporuka za kupovinu

Online trening prodaje – Modul 1: Komunikacija i preferencije u razmišljanju

17,700.00 RSD
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje

Kupujete za svoj tim?