Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Upravljanje prioritetima

Opis

Akcija 4+1 gratis ( za tim od 5 ljudi, odobravamo popust od 20%)

Kratak opis: Minimalan broj učesnika za održavanje treninga: 3;

Opis: Unapređenje veština i sticanje znanja upravljanja prioritetima i sastancima. Poboljšanje lične organizovanosti i sposobnosti definisanja prioriteta zarad postizanja maksimuma u dnevnim aktivnostima.

Program

• Nedeljne aktivnosti

• Covey matrica

• Određivanje prioriteta

• Analiza zapisnika

• Raspoređivanje sastanaka po Covey matrici

• Delotvorno upravljanje sastancima

• Dnevni red sastanka

Vaši utisci

„Applicable experience both in private life and at work. One of the few courses that completely occupied my attention. The training was excellently organized and conducted, with specific goals. Very positive, very dynamic, concise and beautifully presented.“
Napiši recenziju

Kupite zajedno i uštedite

Adult + Upravljanje prioritetima

1 x 17,700.00 RSD
+
1 x 29,382.00 RSD 17,700.00 RSD
Ukupna cena 47,082.00 RSD
Snižena cena 35,400.00 RSD
Uštedićete (25%) 11,682.00 RSD
Saznaj više

Trener

Izuzetno motivisan preduzetnik i trener sa višegodišnjim iskustvom u kreiranju i izvođenju treninga za male i velike grupe ljudi u različitim industrijama. Dokazano uspešan u primeni obrazovnih teorija i metodologija za kreiranje, razvoj i izvođenje uspešnih trening programa.

Đorđe je diplomirao komunikologiju i nemački jezik na Betel koledžu u Kanzasu. Kreirao je i sproveo na desetine razvojnih programa i radionica u Srbiji, Austriji, Bosni i Hercegovini, SAD, Hrvatskoj i Mađarskoj, radeći sa vrhunskim menadžerima, timovima i liderima sa posebnim fokusom na komunikaciju. Rođen u Beogradu, živeo je i studirao u Austriji i SAD-u gde je i stekao diplomu.

Prvi je tržištu Srbije predstavio NBI™ psihometrijski alat koji meri preferencije u razmišljanju i jedan je od 7 NBI™ Master Trenera u Evropi, uključujući Tursku i Rusiju.

Kako je izgledao Đorđev preduzetnički put, možete da pogledate ovde.
Spisak Đorđevih programa i treninga, u nastavku: 

Upravljanje prioritetima

17,700.00 RSD
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje

Kupujete za svoj tim?