Idealan kandidat za jačanje tima

1,190 
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

Poslovanje današnjice, pored fizičkih ili opipljivih resursa, sve više se oslanja na ljudske resurse. Globalni poslovni trendovi to potvrđuju. Uspeh poslovanja danas umnogome zavisi od sposobnosti odabira odgovarajućih veština i znanja i spoznaje kapaciteta kod zaposlenih.

Za više informacija, kontaktirajte nas: [email protected]

Za više informacija, posetite https://nbi.rs/

Namenjen je za kandidate koji su ušli u najuži krug za otvorenu poziciju i podrazumeva:
• NBI™ Job profil kojim ćete definisati šta zapravo očekujete od novog člana tima i koji profil je idealan za oglašenu poziciju;
• 3x NBI™ Odrasli – utvrđivanje profila 3 kandidata koja su ušla u uži izbor i upoređivanje sa definisanim NBI™ Job profilom.
• 3x NBI™ liderski stil ili profil veština u zavisnosti od pozicije koja je oglašena;
• 2x online coaching sesija – Podrška prilikom definisanja idealnog kandidata uz NBI™ Job profil, tumačenje NBI™ profila kandidata i preporuke u skladu sa istim;

Đorđe Maričić, izuzetno motivisan preduzetnik i trener sa višegodišnjim iskustvom u kreiranju i izvođenju treninga za male i velike grupe ljudi u različitim industrijama. Dokazano uspešan u primeni obrazovnih teorija i metodologija za kreiranje, razvoj i izvođenje uspešnih trening programa.

Đorđe je diplomirao komunikologiju i nemački jezik na Betel koledžu u Kanzasu. Kreirao je i sproveo na desetine razvojnih programa i radionica u Srbiji, Austriji, Bosni i Hercegovini, SAD, Hrvatskoj i Mađarskoj, radeći sa vrhunskim menadžerima, timovima i liderima sa posebnim fokusom na komunikaciju. Rođen u Beogradu, živeo je i studirao u Austriji i SAD-u gde je i stekao diplomu.

Prvi je tržištu Srbije predstavio NBI™ psihometrijski alat koji meri preferencije u razmišljanju i jedan je od 7 NBI™ Master Trenera u Evropi, uključujući Tursku i Rusiju.

Kako je izgledao Đorđev preduzetnički put, možete da pogledate ovde.

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje