Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Idealan kandidat za jačanje tima

Opis

Poslovanje današnjice, pored fizičkih ili opipljivih resursa, sve više se oslanja na ljudske resurse. Globalni poslovni trendovi to potvrđuju. Uspeh poslovanja danas umnogome zavisi od sposobnosti odabira odgovarajućih veština i znanja i spoznaje kapaciteta kod zaposlenih.

Za više informacija, kontaktirajte nas: info@nbi.rs

Za više informacija, posetite https://nbi.rs/

Program

Namenjen je za kandidate koji su ušli u najuži krug za otvorenu poziciju i podrazumeva:

NBI™ Job profil kojim ćete definisati šta zapravo očekujete od novog člana tima i koji profil je idealan za oglašenu poziciju;

3x NBI™ Odrasli – utvrđivanje profila 3 kandidata koja su ušla u uži izbor i upoređivanje sa definisanim NBI™ Job profilom.

3x NBI™ liderski stil ili profil veština u zavisnosti od pozicije koja je oglašena;

2x online coaching sesija – Podrška prilikom definisanja idealnog kandidata uz NBI™ Job profil, tumačenje NBI™ profila kandidata i preporuke u skladu sa istim;

Vaši utisci

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju

Trener

Đorđe Maričić, izuzetno motivisan preduzetnik i trener sa višegodišnjim iskustvom u kreiranju i izvođenju treninga za male i velike grupe ljudi u različitim industrijama. Dokazano uspešan u primeni obrazovnih teorija i metodologija za kreiranje, razvoj i izvođenje uspešnih trening programa.

Đorđe je diplomirao komunikologiju i nemački jezik na Betel koledžu u Kanzasu. Kreirao je i sproveo na desetine razvojnih programa i radionica u Srbiji, Austriji, Bosni i Hercegovini, SAD, Hrvatskoj i Mađarskoj, radeći sa vrhunskim menadžerima, timovima i liderima sa posebnim fokusom na komunikaciju. Rođen u Beogradu, živeo je i studirao u Austriji i SAD-u gde je i stekao diplomu.

Prvi je tržištu Srbije predstavio NBI™ psihometrijski alat koji meri preferencije u razmišljanju i jedan je od 7 NBI™ Master Trenera u Evropi, uključujući Tursku i Rusiju.

Kako je izgledao Đorđev preduzetnički put, možete da pogledate ovde.

Idealan kandidat za jačanje tima

175,820.00 RSD
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje

Kupujete za svoj tim?