Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Asertivnost u odnosima

23,482.00 RSD
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

U cenu je uključen materijal i follow up individualna coaching sesija, u trajanju do 75 minuta.

Asertivnost je neophodnost. Asertivnost je stav prema sebi i drugima, koji se između ostalog, ogleda i u komunikaciji: na poslu, sa porodicom i prijateljima, na ulici i u kafani.  Ostvarivati i održavati odnose „Ja sam OK i ti si OK“ sasvim je moguće pod uslovom da svesno negujemo ovakav stavi prema sebi i prema drugima. 
Čitanje o asertivnosti daje minimalne rezultate, isto kao i priča o njoj. 

Ono šta pravi promene je svestan rad na  razvijanju asertivnog stava, čija je posledica sve češće asertivna komunikacija. 

Ovaj program osmišljen u vidu 2 radionice od po 4h na kojima polazinci, kroz grupni koučing i uz minimalan teorijski okvir koji služi isključivo kao osnova za dalji praktičan rad, stiču uvide o svom nivou asertivnosti (Gde sam sada?), prepoznaju i bolje sagledavaju svoj potencijal (Gde želim da budem?) i prave prve korake ka željenom cilju (Kako mogu do toga da dođem?).

Budući da su na radionicama polaznici aktivno angažovani, grupe su male i ograničene na maksimalno 6 polaznika. 


Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju

Mirjana Jaraković, ISCP kouč, NBI savetnica, trener finih veština komunikacije 

Od početka karijere opredeljena za komunikaciju kao najvažniji preduslov uspeha.

Poseduje dugogodišnje iskustvo u obuci zaposlenih u IT sektoru, s posebnim osvrtom na komunikaciju sa eksternim i internim klijentima. Obuke zasniva na koučing tehnikama, budući da koučing omogućuje kontinuiran razvoj pojedinaca i timova.


Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje