Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Asertivnost u odnosima

Opis

Asertivnost je neophodnost. Asertivnost je stav prema sebi i drugima, koji se između ostalog, ogleda i u komunikaciji: na poslu, sa porodicom i prijateljima, na ulici i u kafani.  Ostvarivati i održavati odnose „Ja sam OK i ti si OK“ sasvim je moguće pod uslovom da svesno negujemo ovakav stavi prema sebi i prema drugima. 
Čitanje o asertivnosti daje minimalne rezultate, isto kao i priča o njoj. 

Ono šta pravi promene je svestan rad na  razvijanju asertivnog stava, čija je posledica sve češće asertivna komunikacija. 

Program

Ovaj program osmišljen u vidu 2 radionice od po 4h na kojima polazinci, kroz grupni koučing i uz minimalan teorijski okvir koji služi isključivo kao osnova za dalji praktičan rad, stiču uvide o svom nivou asertivnosti (Gde sam sada?), prepoznaju i bolje sagledavaju svoj potencijal (Gde želim da budem?) i prave prve korake ka željenom cilju (Kako mogu do toga da dođem?).

Budući da su na radionicama polaznici aktivno angažovani, grupe su male i ograničene na maksimalno 6 polaznika. 


Vaši utisci

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju

Coach

Mirjana Jaraković, ISCP kouč, NBI savetnica, trener finih veština komunikacije 

Od početka karijere opredeljena za komunikaciju kao najvažniji preduslov uspeha.

Poseduje dugogodišnje iskustvo u obuci zaposlenih u IT sektoru, s posebnim osvrtom na komunikaciju sa eksternim i internim klijentima. Obuke zasniva na koučing tehnikama, budući da koučing omogućuje kontinuiran razvoj pojedinaca i timova.


Asertivnost u odnosima

23,482.00 RSD
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

U cenu je uključen materijal i follow up individualna coaching sesija, u trajanju do 75 minuta.

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje

Kupujete za svoj tim?