Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Individualni koučing

Opis

Individualni koučing se sastoji iz jedne ili više individualnih sesija koje su personalizovane u onome što klijent želi da postigne. Stoga, možemo slobodno izjaviti da je prvi u nizu benefita ekskluzivnost koju ima klijent da, u prisustvu kouča koji olakšava proces, obrađuje teme koje smatra prioritetom.

To mogu biti sledeće oblasti:

1. Personalni koučing - usmeren na postizanje rezultata na ličnom nivou. 

Na primer: pronalaženje posla, poboljšanje odnosa sa partnerom, definisanje životnog projekta, ostvarivanje sna, prevazilaženje izazova, pronalaženje smisla i radosti, upravljanje emocijama, donošenje odluka, pružanje podrške u trenucima važnih životnih promena. 

2. Poslovni koučing - usmeren na postizanje rezultata na profesionalnom, izvršnom ili menadžerskom nivou. 

Na primer: razvijanje liderskih veština, razvijanje novog projekta ili poslovne ideje, poboljšavanje bilansa uspeha kompanija, poboljšavanje poslovne klime, upravljanje stresom, upravljanje vremenom, profesionalno preusmerenje, sticanje novih veština… 

Program

Ovaj program osmišljen u vidu  individualnih coaching sesija u trajanju do 90 minuta. 

Vaši utisci

Mirijanu sam upoznala najpre kao učitelja-kouča. Dopala mi se kao neko ko podučava dinamično, energično i sa puno uvažavanja prema učeniku. To je bio razlog zbog kog sam je kasnije angažovala kao kouča.
U pitanju je bio koučing koji se ticao odabira posla. Tačnije, imala sam više jednako dobrih i zanimljivih ideja, ali sam bila svesna da mogu uspešno realizovati samo jednu.
Budući da nisam uspela sama da donesem odluku zatražila sam stručno vođenje od Mirijane.
Sesija je bila odlična! Za nepuna 2 sata došle smo do jasno definisane poslovne sfere kojom se i danas, godinu dana od našeg prvog sastanka, uspešno bavim.
Imajući u vidu da se moj posao neprekidno grana i širi, Mirijanina pomoć, tačnije, usmeravanje, biće mi veoma dragoceno i ne želim da ga se lišim u procesu donošenja budućih poslovnih odluka.
Prvu saradnju sa Mirjanom imala sam preko platforme "Sve za razvoj", na kojoj sam se i upoznala sa njenim uslugama. Impresioniralo me je polje njenih interesovanja i veština koje poseduje. Ono što me je osvojilo je homeostaza koju ima. Ravnoteža po pitanju vladanja sobom, svojim emocijama i raspoloženjima. To je nešto što jako vrednujem, poštujem i smatram visoko profesionalnim. Koučing sesije koje smo započele, bile su u vezi sa velikom poslovnom promenom kroz koju sam prolazila u tom trenutku. Ono što je postalo glavna tema razgovara, na kraju je bilo nešto potpuno drugačije, privatno, jako kompleksno i za mene vrlo opterećujuće tada.
Mirjana je prisutna, posvećena, duhovita, oštra, direktna i otvorena. Sesija sa njom mi je promenila ugao gledanja na stvari i omogućila da prihvatim nešto što do tada nisam mogla. O tome, sada više ne razmišljam.
Preporučila bih je svakome ko razmišlja o odlasku i razgovoru sa nekim stručnim. Osim što poseduje alate, veštine da otvori, razvije i posloži temu, sa njom će to iskustvo biti i jedna zabava, zbog koje će vam sesije nedostajati kada se završe.
Napiši recenziju

Coach

Mirjana Jaraković, ISCP kouč, NBI savetnica, trener finih veština komunikacije 

Od početka karijere opredeljena za komunikaciju kao najvažniji preduslov uspeha.

Poseduje dugogodišnje iskustvo u obuci zaposlenih u IT sektoru, s posebnim osvrtom na komunikaciju sa eksternim i internim klijentima. Obuke zasniva na koučing tehnikama, budući da koučing omogućuje kontinuiran razvoj pojedinaca i timova.


Individualni koučing

14,160.00 RSD
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

Cena podrazumeva individualnu koučing sesiju u trajanju do 90 minuta.

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje

Kupujete za svoj tim?

Drugi programi trenera