Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Razvoj uma i tela - Online Pilates program

Opis

Jedan od problema današnjice jeste i užurbani stil života, koji se ogleda u odsustvu fizičke aktivnosti,  nepravilnoj ishrani, kao i prisustvu stresa u svim segmentima života. Organizovana, kontinuirana, usmerena fizička aktivnost predstavljaju bazu prevencije, izvor pozitivne životne energije i najprirodnije rešenje problema stresa.

Body and mind - Pilates program vežbanja pogodan je za sve ljude, mlade i zrele, muškarce i žene, rekreativce i sportiste. Posebno se preporučuje zrelim, zaposlenim osobama za povećanje radne produktivnosti. Krajnji ishod vežbanja pilatesa je telo spremno za izazove svakodnevnog života, snažno, izdržljivo, gipko, usklađeno i rasterećeno u svojim segmentima.  

Ima pozitivan uticaj na ravnotežu, koordinaciju, stabilizaciju središta tela i kontrolu. Predstavlja kombinaciju zapadnog i istočnjačkog pristupa vežbanju. Dok istočnjački pristup neguje staloženost, fokus i celovitost, uz istezanje i labavljenje, zapadnjački pristup je usmeren na razvoj mišićnog tonusa i snage.

Prvi susret sa ovako kompleksnim načinom vežbanja, za mnoge može da bude zastrašujuć. Potrebno je strpljenje i vreme za razumevanje, učenje i usvajanje svih njegovih delova. Uticaj koji je ostvaren na telo i um putem vežbi može se primetiti već nakon prvog treninga, kroz psihičko i telesno rasterećenje i obnovu energije.

Kao što je Jozef H. Pilates govorio: “Posle 10 treninga osetićete razliku. Posle 20 treninga razlika će biti primetna; a posle 30 treninga bićete na putu da imate sasvim novo telo.”

Program

Dinamika održavanja časova je 2x nedeljno, u dogovorenim terminima. Čas je onlajn i traje 60 minuta, putem zoom aplikacije. 

Potrebna vam je: 

  • Udobna, pamučna odeća; 
  • Strunjača; 
  • Peškir;
  • Flašica vode;
  • Miran kutak.

Program podrazumeva:

  • Individualnu konsultaciju i kreiranje profila klijenta;
  • Upoznavanje sopstenog tela kroz analizu trenutnih svakodnevnih navika i položaja koje telo zauzima;
  • Korekciju u pravilnom poravnanju kičmenog stuba i delova tela;
  • Usvajanje i usavršavanje pravilne tehnike disanja i njenih modela i njeno usklađivanje sa izvođenjem pokreta;
  • Program započinje  upoznavanjem sa osnovnim Pilates vežbama na strunjači, sa svojim modifikacijama i naprednim položajima, na koje se nadovezuju složene vežbe i vežbe sa rekvizitima u zavisnosti od interesovanja i napretka vežbača.


Vaši utisci

Aleks, pominjem te po triput dnevno:). Beba je sve veća i jeste malo teško ovih poslednjih nedelja pred porođaj. Mogu samo da zamislim da nije bilo našeg pilatesa, ja bih se skroz raspala. Super su mi ostali pokretni zglobovi, kičma lepo nosi sve. Samo idem i svim drugaricama koje planiraju trudnoću vičem da odmah krenu na pilates ????. Jedva čekam da se vratim ❤️
5 meseci fantastične zabave i ozbiljnog preoblikovanja tela nakon porodjaja. Aleksandra je majstor svog zanata i najposvećeniji trener kojeg sam imala prilike da upoznam. Obožavam da vežbam sa njom, a ujedino je to jedini trening na kojem nikada do sada nisam pogledala koliko je sati. #obožavanjealeks ❤️
Predivno iskustvo! Aleksandra je pravi profesionalac koji vas vodi kroz svaki cas , korak po korak . Moja najbolja odluka u zadnje vreme. Za samo jedan mesec nestala je ukocenost vrata i ramena. Toplu preporuku svima koji se dvoume sta da preduzmu da bi se osecali zadovoljno i ispunjeno. Svaki cas je posebno , izvanredno iskustvo koje jedva cekam,a onda kad pocne, ne osetim kako vreme brzo proleti.Svaku pohvalu za ovakve ljude koji su maksimalno posveceni svom poslu .
Najbolja odluka koju sam donela u poslednjih nekoliko meseci je da se pridružim online časovima pilatesa sa Aleksandrom.
Od prvog časa počela sam da se osećam bolje, pokretljivije, snažnije, a bolovi u leđima i kolenima koje sam imala su nestali. Pored toga, svaki Aleksandrin čas je drugačiji i izazovan te ne upadate u rutinu i dosadu i jedva čekate svaki sledeći čas.
Aleksandrino iskustvo i stručnost se ogleda u tome što uspeva da se tokom časa posveti svakom vežbaču u grupi i prilagodi vežbe svakom posebno. Svi rade vežbe u svom ritmu, a opet svi rade iste vežbe. :)
Pored činjenice da su časovi online, osećam se sigurno jer Aleksandra prati kako izvodite vežbe, polako i strpljivo objašnjava, a potrudila se i tehnički da se opremi pa su zvuk i slika trenera besprekorni.
Imala sam priliku da vežbam pilates. Bolujem od miopatije, slabosti mišića. Za mesec dana, vežbe koje su lagane, nimalo agresivne, dale su rezultate u jačanju samog tela. Nešto što nisam mogla nikako da uradim tokom treninga, uspela sam. Prezadovoljna sam.
Sve pohvale za Aleksandru!
Počela sam da vežbam sa njom u martu i sada mogu bez ikakve sumnje da kažem da su mi ravnoteža, izdržljivost, snaga na odličnom nivou.
Danas sam na treningu uspela, bez problema, da izvedem stabilan plank. Vežba je trajala 1 minut, a mogla sam i duže. Kada sam počinjala, 15 sekundi mi je bilo preteško.
Uz sve ovo, Aleksandra uspeva da vidi i da prati svaku od nas i da nam sugeriše ako nešto ne radimo dobro.
Zaista sve preporuke.
Godinama imam problem sa kičmom i povremene bolove u ledjima i rukama zbog lošeg držanja. Vežbam oko mesec dana i bolovi mi se nisu javljali. Vežbe su lagane, ali se osete u svakom mišiću koji upotrebimo tokom treninga. Aleksandra vrlo precizno i stručmo objasni i pokaže na koji način svaku vežbu treba izvesti pravilno da bi imale maksimalan učinak. Svidja mi se i što su vežbe on line pa nema gubljenja vremena u putu, traženja parkinga i ostalih stvari kad negde idete na vežbe.
Pilate program koji vežbam s Aleksandrom zaista ujedinjuje telo, um i dušu na višem nivou od standardnog. Radimo u malim grupama, gde su lični napredak i bezbednost svakog učesnika prioriteti. Već posle mesec dana vežbanja nestala je nelagoda u leđima (moja slaba tačka decenijama), a čitav organizam je u povišenom tonusu. Duboko disanje, koje praktikujemo, vežbam svakodnevno jer mi se čini posebno važnim u pandemiji. Uz to, tokom treninga, dobijamo i udarnu dozu vedrine koja traje do sledećeg viđenja. Iskrena preporuka za sve u trećem dobu, posebno one koji ranije nisu vežbali!
Sa Aleksandrom sam se srela pre13 godina,kada sam i pocela da vezbam.Nikada se nisam bavila sportom, do tada,do susreta sa Aleksandrom ni rekreacijom.Bila sam prezadovoljna. Vezbanje sa Aleksandrom mi je pored osecaja sigurnosti i napretka u fizickom smislu,donelo i duhovni mir.
Obradovala me je Aleksandrina odluka da nastavi svoj rad,sada online,prilagodjeno novim okolnostima, a istovremeno obogacen njenim dugogodisnjim iskustvom i veoma ozbiljnim strucnim usavrsavanjem. Posle vezbi,osecam se lagano i pored cinjenice da vezbe doprinose mome zdravlju,rad sa Aleksandrom mi predstavlja zadovoljstvo.
Od momenta kada sam ostala trudna, tokom cele trudnoće i sada 9 meseci kasnije (ukupno godinu i po dana) imam problem sa lumbalnim delom. Masaža i kiropraktičar su samo trenutno pomogli ali bol se vratio. Kada sam čula da Aleksandra ima nameru da drži online pilates odmah sam se prijavila i sada posle skoro 10 časova mogu reći da mi se bol smanjio.
Pre svega želim da preporučim mladim mama da vrate formu, da otklone ukočenost i povrate vitalnost zapravo sve šta vam treba kako biste ispratile svoje mališane u njihovoj aktivnosti.
Napiši recenziju

Trener


Od svoje pete godine Aleksandra je posvećena sportu, rekreaciji i fizičkoj aktivnosti.

Kreirala je više programa posebno prilagođenih različitim uzrastima koje je sprovodila kako u sportskim salama tako i na radnom mestu zaposlenih u kompanijama.

Svoju ljubav prema zdravim životnim navikama formalizovala je zvanjem Mastera fizickog vaspitanja i sporta i posedovanjem nekoliko sertifikata.

Sertifikat najnovijeg datuma nekonvencionalnog načina pohađanja, na stranom jeziku, iz zemlje lidera u svetu fitnesa, joj je od posebnog značaja, jer je došao u pravi čas kada je, kako ističe dovoljno zrela da razume intelektualni način vežbanja kakav je Pilates.

Razvoj uma i tela - Online Pilates program

4,000.00 RSD
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje

Kupujete za svoj tim?