Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Razvoj uma i tela - Poluindividualni trening 2x nedeljno

Opis

Jedan od problema današnjice jeste i užurbani stil života, koji se ogleda u odsustvu fizičke aktivnosti,  nepravilnoj ishrani, kao i prisustvu stresa u svim segmentima života. Organizovana, kontinuirana, usmerena fizička aktivnost predstavlja bazu prevencije, izvor pozitivne životne energije i najprirodnije rešenje problema stresa.

Biznis individualni trening pogodan je za sve koji žele isključivo individualni pristup. Posebno se preporučuje zrelim, zaposlenim osobama za povećanje radne produktivnosti i značajnu redukciju svakodnevnog stresa. Osobama koje zbog svojih zahtevnih smena ne mogu da se uklope u fiksni raspored, kao i onima koji žele da program bude potpuno prilagođen njihovim potrebama, mogućnostima i željama.

Na poluindividualnom treningu (max dva klijenta po terminu), trener kombinuje sve rekreativne programe kojima vlada (pilates, joga, kružni trening…) uz dostupne rekvizite (zatvorene i otvorene trake, male i velike pilates lopte, bućice…).

Krajnji ishod ovog tipa treninga je telo spremno za izazove svakodnevnog života, snažno, izdržljivo, gipko, usklađeno i rasterećeno u svojim segmentima.  

Sa dinamikom od 2 puta nedeljno trening za manje od 2 meseca daje prve vidljive rezultate (uz pridržavanje predloga i saveta), a već nakon prvog treninga osetićete se mentalno rasterećeni i energetski obnovljeni sa vidno boljim raspoloženjem.

Program

Dinamika održavanja časova je 2x nedeljno, u dogovorenim terminima. Za mesec dana na raspolaganju je 8 termina sa dinamikom koja odgovara klijentima i treneru u odnosu na smene i rasporede ostalih časova. Časovi se mogu iskoristi i u jednom mesecu, ako raspored dozvoljava. Čas je onlajn i traje 60 minuta, putem zoom aplikacije. 

Potrebna vam je: 

  • Udobna, pamučna odeća; 

  • Strunjača; 

  • Peškir;

  • Flašica vode;

  • Miran kutak.

Program podrazumeva:

  • Individualnu konsultaciju i kreiranje profila klijenta;

  • Upoznavanje sopstenog tela kroz analizu trenutnih svakodnevnih navika i položaja koje telo zauzima;

  • Korekciju u pravilnom poravnanju kičmenog stuba i delova tela;

  • Usvajanje i usavršavanje pravilne tehnike disanja i njenih modela i njeno usklađivanje sa izvođenjem pokreta;

  • Program započinje upoznavanjem sa osnovnim višezglobnim vežbama oblikovanja, sa svojim modifikacijama i naprednim položajima, na koje se nadovezuju složene vežbe i vežbe sa rekvizitima u zavisnosti od interesovanja i napretka vežbača.

Vaši utisci

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju

Trener


Od svoje pete godine Aleksandra je posvećena sportu, rekreaciji i fizičkoj aktivnosti.

Kreirala je više programa posebno prilagođenih različitim uzrastima koje je sprovodila kako u sportskim salama tako i na radnom mestu zaposlenih u kompanijama.

Svoju ljubav prema zdravim životnim navikama formalizovala je zvanjem Mastera fizickog vaspitanja i sporta i posedovanjem nekoliko sertifikata.

Sertifikat najnovijeg datuma nekonvencionalnog načina pohađanja, na stranom jeziku, iz zemlje lidera u svetu fitnesa, joj je od posebnog značaja, jer je došao u pravi čas kada je, kako ističe dovoljno zrela da razume intelektualni način vežbanja kakav je Pilates.

Razvoj uma i tela - Poluindividualni trening 2x nedeljno

6,490.00 RSD
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

Do dva klijenta po terminu.

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje

Kupujete za svoj tim?