Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Razvoj uma i tela - Kružni trening

Opis

Užurbani stil života koji se ogleda u odsustvu fizičke aktivnosti, nepravilnoj ishrani, kao i prisustvu stresa u svim segmentima života, jedan je od najvećih problema današnjice. Baza prevencije, izvor pozitivne životne energije i najprirodnije rešenje problema stresa jeste organizovana, kontinuirana, usmerena fizička aktivnost.

Kružni trening pogodan je za sve koji žele dinamičan, zabavan i efikasan trening (kružni metod rada). Posebno se preporučuje zrelim, zaposlenim osobama za povećanje radne produktivnosti i značajnu redukciju svakodnevnog stresa.

Krajnji ishod ovog tipa treninga je snažno, izdržljivo, gipko, usklađeno i rasterećeno telo, spremno za izazove svakodnevnog života, 

Sa dinamikom od 3 puta nedeljno u trajanju do 45 minuta, za samo mesec dana doći ćete do prvih vidljivih rezultata (uz pridržavanje predloga i saveta), a već nakon prvog treninga osetićete se mentalno rasterećeni i energetski obnovljeni sa vidno boljim raspoloženjem.

Program

Dinamika održavanja časova je 3x nedeljno, u dogovorenim terminima. Čas je onlajn i traje 45 minuta, putem zoom aplikacije. 

Potrebna vam je: 

  • Udobna, pamučna odeća; 

  • Strunjača; 

  • Peškir;

  • Flašica vode;

  • Miran kutak.

Program podrazumeva:

  • Individualnu konsultaciju i kreiranje profila klijenta;

  • Upoznavanje sopstenog tela kroz analizu trenutnih svakodnevnih navika i položaja koje telo zauzima;

  • Korekciju u pravilnom poravnanju kičmenog stuba i delova tela;

  • Usvajanje i usavršavanje pravilne tehnike disanja i njenih modela i njeno usklađivanje sa izvođenjem pokreta;

  • Program započinje upoznavanjem sa osnovnim višezglobnim vežbama oblikovanja, sa svojim modifikacijama i naprednim položajima, na koje se nadovezuju složene vežbe i vežbe sa rekvizitima u zavisnosti od interesovanja i napretka vežbača.

Vaši utisci

Sve pohvale za profesionalnog trenera, posvecena maksimalno onima sa kojima radi, osecaj fantastican posle treninga, rezultati vidljivi posle kratkog vremena! Svaka cast!!!
Kao neko ko vežba godinama, moram da priznam da mi se ovaj koncept vežbi jako dopada. Odlično je osmišljen trening. Sve pohvale. Instruktorka Aleksandra je divna, stručna, posvećena. Moja preporuka svima da se pridruže treninzima i lepo i korisno provedu svoje slobodno vreme : )
Napiši recenziju

Trener


Od svoje pete godine Aleksandra je posvećena sportu, rekreaciji i fizičkoj aktivnosti.

Kreirala je više programa posebno prilagođenih različitim uzrastima koje je sprovodila kako u sportskim salama tako i na radnom mestu zaposlenih u kompanijama.

Svoju ljubav prema zdravim životnim navikama formalizovala je zvanjem Mastera fizickog vaspitanja i sporta i posedovanjem nekoliko sertifikata.

Sertifikat najnovijeg datuma nekonvencionalnog načina pohađanja, na stranom jeziku, iz zemlje lidera u svetu fitnesa, joj je od posebnog značaja, jer je došao u pravi čas kada je, kako ističe dovoljno zrela da razume intelektualni način vežbanja kakav je Pilates.

Razvoj uma i tela - Kružni trening

4,500.00 RSD
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje

Kupujete za svoj tim?