Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Individualni online kurs engleskog jezika

Opis

Kurs je namenjen svima sa prostora Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Severne Makedonije koji žele da u intimnoj atmosferi unaprede konverzaciju na engleskom jeziku, steknu fluentnost, nauče pravilno da se izražavaju i otklone blokadu.

Ovaj program je idealna investicija u ključne zaposlene kako bi oni za kratko vreme mogli da značajno unaprede komunikaciju sa vašim poslovnim partnerima širom sveta gde se koristi engleski jezik.

Trajanje kursa zavisi od potrebne polaznika i brzine napretka a obnavlja se na svakih mesec dana, dokle god se svi ciljevi polaznika ne ispune.

Časovi su na engleskom jeziku i radi se na:

  • Sticanju fluentnosti

  • Otklanjanju blokade

  • Bogaćanju vokabulara kroz aktuelne teme i zanimljiv sadržaj


Program

Dinamika je 2 puta nedeljno u dogovorenim termininima. Čas traje 60 minuta.

Kurs podrazumeva :

Procenu nivoa znanja - Uvodno testiranje

Kreiranje individualnog plana za napredak.

Konverzaciju na engleskom jeziku.

Otklanjanje blokade.

Ispravljanje gramatičkih grešaka u govoru.

Beleške i materijal nakon svakog časa.

Izveštaj o napretku po završetku 3 meseca.


Vaši utisci

Kad uporedim svoje znanje sa pocetka kursa i sada, smatram da sam znatno napredovala u komunikaciji, sklapanju recenica i slobodi izrazavanje misljenja, sto mi je i bio cilj, saradnja sa profesoricom je odlicna, nemam apsolutno nikakvih zamerki.
Utisci su mi divni. Mislim da sam nasla pravi način za sebe da radim na svom jeziku i oslobadjanju, u čemu mi vaš način i profesorka pogotovu dajete podršku i pomažete. Vrlo profesionalan pristup profesorke, pri čemu veoma dobro prepoznaje kako da pristupi učeniku i na čemu je potrebno raditi, strpljiva, saradljiva, i sto je meni najbitnije da uz opuštenu atmosferu koju napravi dosta naučim i da u svemu ovome uživam!
Želim da se zahvalim i Vama i profesorki na trudu, strpljenju i profesionalnosti koji se ogledaju u mom napretku. Pored toga što imam više samopouzdanja u komunikaciji na engleskom, zaista mislim da sam poprilično napredovala i da je to vidljivo i drugima. Hvala još jednom i nastavljamo da učimo zajedno! :)
Napiši recenziju

Predavač

Stefana Cvetković je master profesor engleskog jezika sa diplomom stečenom na Filološkom fakultetu u Beogradu. Radila je kao profesor engleskog jezika, ali i kao prevodilac, što je znatno doprinelo usavršavanju jezičkih veština po pitanju tema iz različitih sfera života.

Rad sa različitim profilima ljudi pomogao joj je u proceni pristupa učenicima, njihovog znanja, kao i najpodobnijeg načina za njihovo usvajanje jezika.

Stefana je strpljiva, kreativna i duhovita,  a u slobodno vreme voli da pravi ukusne kolače za svog sina. 

Individualni online kurs engleskog jezika

14,750.00 RSD
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje

Kupujete za svoj tim?