Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Online kurs engleskog jezika

Opis

Kurs je namenjen stranim i domaćim firmama čiji su zaposleni sa prostora Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Severne Makedonije.

Kurs traje 3 meseca sa dinamikom od 2 puta nedeljno.

Učenje je u malim grupama do 4 polaznika. 

Polaznici putem linka pristupaju virtuelnoj učionici gde ih čeka profesor.  Kroz konverzaciju na engleksom jeziku stiče se sigurnost u komunikaciji, uče se nove reči i korisne fraze neophodne za svakodnevnu poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku.

Program

Časovi se odvijaju 2 puta nedeljno po 60 min.

Kurs podrazumeva :

Procenu nivoa znanja - Uvodno testiranje.

Konverzaciju na engleskom jeziku.

Otklanjanje blokade i oslobađanje u konverzaciji.

Ispravljanje gramatičkih grešaka u govoru.

Vežbanje držanja prezentacije.

Pisanje imejlova i priprema za sastanke.

Bogaćenje poslovnog vokabulara.

Materijal u vidu prezentacija.

Izveštaj o napretku po završetku 3 meseca.


nbi.rs

Vaši utisci

Jako mi se dopada sam koncept časa, dopada mi se što je u mom slučaju sve
obuhvaćeno i što radimo baš na onome što predstavlja moj nedostatak u poznavanju
engleskog jezika. Dopada mi se dinamika časa, kao i sav materijal koji obrađujemo dobijam na mail. Profesorka je divna, mene vrlo motiviše i značajno mi pomaže da se osećam opušteno na času i da nemam stegu u bilo čemu što što se tiče pričanja/čitanja/ pisanja..
Stefana je pre svega odličan predavač! Vidi se jako visok nivo metodičnosti u radu. Takođe, Stefana je vrlo predusretljiva, pozitivna i prijatna osoba, tako da se radujem i budućoj saradnji sa njom.
Sve je savršeno. Prezadovoljna sam. Ovaj kurs je baš ono što sam tražila.
Ranije sam učila jezik u drugim školama, u grupama i individualno, ali ni jedan profesor nije razumeo šta meni treba, šta želim da naučim, a da ne ponavljam sve ispočetka i da ne gubim vreme na stvari koje već znam.
Način rada je jako zanimljiv, jako mi se dopada što nije klasično čitanje, pisanje, odgovori na pitanja posle lekcije, već se profesorica trudi da što više ja pričam, što je meni i potrebno. Prvi put učim nešto online, mislila sam da je uživo kada se dođe u školu bolje, produktivnije, ali ne, ovako je udobnije i opuštenije, a ne gubim vreme u prevozu.
Napiši recenziju

Predavač

Stefana Cvetković je master profesor engleskog jezika sa diplomom stečenom na Filološkom fakultetu u Beogradu. Radila je kao profesor engleskog jezika, ali i kao prevodilac, što je znatno doprinelo usavršavanju jezičkih veština po pitanju tema iz različitih sfera života.

Rad sa različitim profilima ljudi pomogao joj je u proceni pristupa učenicima, njihovog znanja, kao i najpodobnijeg načina za njihovo usvajanje jezika.

Stefana je strpljiva, kreativna i duhovita,  a u slobodno vreme voli da pravi ukusne kolače za svog sina. 

Online kurs engleskog jezika

21,240.00 RSD
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje

Kupujete za svoj tim?

Drugi programi trenera