Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Negovana poslovna žena – Online osnovni program

Opis

Negovana poslovna žena je intenzivan trening koji na praktičan način pruža znanja o nezi i ulepšavanju prema tipu kože i profesiji u cilju postizanja profesionalnog imidža samouverene žene.

U okviru programa, dobićete savete za pravilnu negu lica i tela, pravila i tehnike šminkanja, stilizovanje izgleda u različitim poslovnim i privatnim prilikama kao i elementima profesionalnog imidža.

Naučićete kako da na najbolji način iskoristet svoju kozmetiku i koji preparati pružaju maksimalan učinak na koži, a koji vam uopšte nisu potrebni!

Dobićete odgovore kako da negujete kožu lica, savladaćete tehnike šminkanja, kreiraćete svoj lični stil.

Učestvujete aktivno u programu. Kroz demonstracije i primenu, sve ćete naučiti na licu mesta.

Program

Naučićete sve o preparatima za negu i šminkanje.


Program podrazumeva:

  • Test koji određuje stanje kože
  • Vrste osnovnih preparata za negu kožu i kako se koriste i kombinuju
  • Izbor pudera prema stanju i potrebama kože
  • Senčenje lica, korekcija obrva
  • Tehnike šminkanja za poslovan izgled: izbor rumenila, senke, karmina/sjaja, maskare
  • Stil šminkanja u skladu sa oblikom lica, bojom očiju, tenom
  • Kako da se našminkaš za 10 minuta

Trajanje radionice: 2h u dogovorenom terminu

Vaši utisci

Kao osoba koja se profesionalno bavi dermokozmetikom i često nastupa kao predavač i
gost na internet portalima i televiziji, imala sam objektivnu potrebu da zaista naučim da koristim šminku. Magija koju me je naučila da stvaram pomoću onoga što već imam, potpuno me je očarala. Sve je moguće i lako kada ima ko da nam pokaže kako i u to sam se lično uverila. Preporuka za najbolji kurs da naučite da se našminkate tako da će vam profi šminker trebati možda samo na sopstvenom venčanju, ako i tada :).
Miličina radionica uživo bila je poklon mojoj mami za 8. mart pre četiri godine. Došle smo da zajedno naučimo kako da bolje negujemo kožu i koristimo proizvode koje već imamo na bolji način. Preporučila bih ovu radionicu svakome ko želi da efikasno i efektivno uloži tri sata da nauči male cake koje prave veliku razliku kada je samostalno šminkanje u pitanju od profesionalca kao što je Milica. Mislim da je ova radionica lep poklon sebi i voljenoj osobi bilo da dolaziš sa mamom, tetkom ili drugaricom, jer je uvek zabavnije kada učimo zajedno :).
Saradnja sa Milicom Jevtić je pravo zadovoljstvo, spoj umetnosti i ljudske topline i prirodnosti. Milica zaista predano i suptilno ume da me isprati, kao svog klijenta i pomogne mi da se izrazim kroz ovaj vizuelni deo identiteta, i da mi istrovremeno prenese svo svoje iskustvo i znanje koje mi može biti od koristi. Sve to izgleda kao jedna lepa igra i dobra zabava. Posebno mi to znači i sada, kada radim od kuće. Sada imam nove izazove ali i novu priliku za učenje. Miličini stručni saveti i podrška su mi uvek osveženje i stimulacija za pomeranje mojih granica kreativnosti.
Milici želim pre svega da se zahvalim za fenomenalnu online radionicu i što je učinila nešto
što sam mislila da je nemoguće: da sa šminkom istaknem prirodnu lepotu i sakrijem nedostatke.
Dobila sam pregršt saveta za svoj tip kože, preporuku za kozmetiku i kako da je koristim da bi
mi koža ostala čista i hidrirana u svakoj sezoni, jer život u Irskoj nosi sa sobom konstantan vetar, često veoma jako sunce I previse vlažno vreme. Preporučila bih njenu radionicu svim ženama jer
Milica ima neverovatno i široko znanje iz oblasti nege i šminke koje lako prenosi. Jedva čekam da
ispratim šta nam to novo sprema.
Napiši recenziju

Predavač

Milica Jevtić, beauty trener i glumica
Kao umetnička duša, radoznala po prirodi, od malena tragala je za nečim što će namiriti veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica. Obe strasti zadovoljila je kombinovanjem šminkerskih četkica i glume.

Studije Istorije na Filozofskom fakultetu pomogle su joj da ostane sa obe noge na zemlji čak i kad mašta.

U beauty svetu je više od 20 godina dok kao trener radi više od 15 godina. Stručnost beauty trenera usavršila je na Institutu za lepotu Yves Saint Laurent u Parizu i radeći kao trener za renomirane brendove, poput Stella McCartney, Alexander McQueen, Avon i Oriflame i mnoge duge i kao stručni konsultant za Vichy, La Roche Posay, Diego Dalla Palma, Sephora.

Kao beauty trener i biznis edukatorka osmislila je različite programe profesionalnog izgleda i imidža, prvenstveno za žene, koji se baziraju na savetima za negu lica i tela i stilizovanje izgleda u različitim prilikama.

Više hiljada žena pohađalo je bar jedan od njenih treninga za kompanije i pojedince, uključujući i "1 na 1" rad sa javnim ličnostima i poslovnim ljudima.

Negovana poslovna žena – Online osnovni program

11,800.00 RSD
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje

Kupujete za svoj tim?