Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Jelena Marušić

Jelena Marušić je pokrenula  Kompas vaspitanja (vaspitanje.com) sa ciljem da bude podška roditeljima.

Njena najvažnija uloga je mama Sari (7) i Luki (4). Svakodnevno se i sama nalazi u izazovnim situacijama i, kao i većina vas, prolazi kroz slične situacije: odnos sestra-brat, rivalstvo, ljubomora, ljutnja, agresija, izazovi vrtića, drame drugara, borbe za moć, motivacija i inspiracija dece…

Kao psiholog, edukator pozitivnog roditeljstva i savetnik za roditelje smatra da savršen roditelj ne postoji. Naučila je da razmišlja o opcijama i kada neka metoda ne funkcioniše da pronađe druga moguća rešenja. To uči i roditelje i dodatno ih osnažuje da budu smireni i dosledni. Upoznaje ih i sa dečjim svetom kako bi se bolje razumeli, kao i zašto određene metode na određenim uzrastima ne daju dobre rezultate.

Osnivanjem Kompas vaspitanja njena misija je da svojim radom utiče na izgradnju sigurnog i srećnog okruženja za odrastanje dece.

Deli sa vama svoje izazove i uspehe, zajedno sa praktičnim i primenljivim savetima koje možete koristiti u sličnim problemskim situacijama. 


Spisak Jeleninih programa i treninga, u nastavku: