Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Individualni plan razvoja

Opis

Namenjeno je svakome ko želi, može i hoće da razvija svoje potencijale.

Koraci:

  • Procena razvojnih potencijala - online upitnik

  • Intervju

  • Izveštaj

Program

1. Procena razvojnih potencijala - online upitnik

Ključni benefit: sveobuhvatno razumevanje razvijenosti kompetencija, motivacionih faktora, timskih uloga, sposobnosti pojedinaca, liderskog stila...

Procena razvojnih potencijala na One Assessment platformi govori o vašim prirodnim tendencijama sa jedne i razvijenim kompetencama sa druge strane.

Trajanje popunjavanja upitnika: oko 60 – 90 min.

2. Intervju

Sumiranjem prikupljenih podataka, sertifikovani konsultanti obavljaju dubinski intervju baziran na kompencijama i zajedno sa vama kreiraju individualni plan razvoja, sa jasnim koracima i smernicama. Prilikom definisanja akcenat je na autentičnoj motivaciji. Individualni razvojni plan baziran je na planiranju preciznih akcionih koraka koje je neophodno sprovesti kako bi li osoba ostvarila svoj pun potencijal. 

Trajanje intervjua: 60 – 90 min/osoba

3. Izveštaj

Na kraju procesa dobijate svoj izveštaj sa svim detaljima.

Vaši utisci

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju

Coach

Uroš Mitić, Coach i trener, HR Consultant

Uroš veruje u lični razvoj. Vizija kojom se vodi jeste činjenica da ni sami ne znamo svoje potencijale i resurse. I upravo to daje bezgranično prostora za rad i lični i profesionalni razvoj.

Njegov cilj jeste da osvesti i „oživi“ kod ljudi ogromni resurs koji leži u njima kako bi izašli izvan granica koje su sebi sami zacrtali, a kako bi razumeli sebe i otpočeli sa sopstvenim procesom promene.

Uroš je diplomirani psiholog i psihoterapeut pod supervizijom u oblasti transakcione analize (ICTA institut). Ima višegodišnje iskustvo u savetodavno-terapijskom radu.

Polja njegovog interesovanja su coaching i psihoterapija, treninzi, HR menagment, psihološke procene i intervjuisanja kandadata.


Ksenija Stanković, Psiholog, psihoterapeut u oblasti transakcione analize

Zagovornik je ideje da bez volje i oslobođene svesti ne možemo napraviti autentičnu promenu koja donosi pozitivan rezultat.

Ličnim razvojem teži da bude podrška ljudima prilikom osvešćivanja potencijala, razvoja veština i ostvarenja veće efikasnosti. Kroz učenje, kao interaktivan proces, fokus stavlja na svest o odgovornosti i razvoj funkcionalnog znanja.

Završila je psihologiju i nastavila sa psihoterapijskom edukacijom na ICTA institutu (Internacionalni centar za transakcionu analizu). Primenom transakcione analize se bavi u domenu kliničke psihologije i radu sa organizacijama. 

Individualni plan razvoja

20,060.00 RSD
Izaberite opciju u zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice
+

Navedena cena podrazueva jednu sesiju.

Ovde možete da pogledate kratko uputstvo za plaćanje

Kupujete za svoj tim?