Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Miroslav Draganov

Miroslav Draganov sebe opisuje kao čoveka koji ne zna da pliva, ali ima ogromno iskustvo u držanju glave iznad vode kroz teška životna iskustva. Njegov brend „Produži s osmehom“ i objavljena knjiga „Kako produžiti s osmehom?“ su autentična i iskreno podeljena iskustva koja su korisna posebno onima koji su odrasli bez ili izgubili bliskog člana porodice ili su morali da se bave problemima mentalnog zdravlja i siromaštvom.

Kao mentor i NBI™ Savetnik nudi online i ofline programe javnog nastupa i team buildinga, primenom  programa “mekih” veština. Suosnivač je „KO-KREATORI“ - društvenog preduzeća za obrazovanje, motivaciju i lični razvoj, čija je misija lični i profesionali razvoj, očuvanje mentalnog i emocionalnog zdravlje, za timove i pojedince. Sistem podrške KO-KREATORA omogućava aktivno uključivanje žena - žrtava porodičnog nasilja i dece u samohranim domaćinstvima, te je 10% od svake uplate KO-KREATORI  namenjuju upravo njima. Na taj način imaju besplatan pristup uslugama partnera KO-KREATORA i njihovih sertifikovanih trenera.

Kao motivacioni govornikvišestruko nagrađivan, raspolaže znanjem, veštinama i  dugogodišnjim međunarodnim iskustvom (17+godina).  Sebe doživljava kao serijskog preduzetnika i stvaraoca društvenog uticaja.Spisak Miroslavljevih programa i treninga, u nastavku: