Obaveštenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Milica Jevtić

Milica Jevtić, beauty trener i glumica

Kao umetnička duša, radoznala po prirodi, od malena tragala je za nečim što će namiriti veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica. Obe strasti zadovoljila je kombinovanjem šminkerskih četkica i glume.

Studije Istorije na Filozofskom fakultetu pomogle su joj da ostane sa obe noge na zemlji čak i kad mašta.

U beauty svetu je više od 20 godina dok kao trener radi više od 15 godina. Stručnost beauty trenera usavršila je na Institutu za lepotu Yves Saint Laurent u Parizu i radeći kao trener za renomirane brendove, poput Stella McCartney, Alexander McQueen, Avon i Oriflame i mnoge duge i kao stručni konsultant za Vichy, La Roche Posay, Diego Dalla Palma, Sephora.

Već 10 godina realizuje Personalizovani kurs za profesionalne šminkere, koji je završilo na desetine polaznika koji sada uspešno grade svoje karijere.

Kao beauty trener i biznis edukatorka osmislila je različite programe profesionalnog izgleda i imidža, prvenstveno za žene, koji se baziraju na savetima za negu lica i tela i stilizovanje izgleda u različitim prilikama.

Više hiljada žena pohađalo je bar jedan od njenih treninga za kompanije i pojedince, uključujući i "1 na 1" rad sa javnim ličnostima i poslovnim ljudima.